کاپشن صورتی گوشواره قلبی
تو گناهت چیست
افتادی خیابان
کشته گشتی
با نفاق و کینه
اصحاب شیطان
کاپشن صورتی گوشواره قلبی
تو نشان دادی به ما
گه آدما
قلبی ندارند
کینه دارند
نفرت بعضی به شدت
دشمن آزادی است
کاپشن صورتی گوشواره قلبی
تو برو پرواز کن
با خدایت راز کن
عشق دنیا
از سر خود باز کن
بر خدایت تا توانی ناز کن
از گناه بندگانش
ظلمها و تیرگیها
بر خدا و عرشیان آواز کن
شاید اینجا یک فرشته
آمد و رفت و
من و ما کور گشتیم
ندیدیم
کاپشن صورتی گوشواره قلبی
یک فرشته بود
پر زد پر کشید
----------
حجت بقایی
#کاپشن_صورتی_گوشواره_قلبی
#کودک_ایران
#شعر_فارسی
#شعری_برای_کاپشن_صورتی
#شعری_برای_گوشواره_قلبی
#دختر_دوساله
برچسبها: کاپشن صورتی گوشواره قلبیدختر ایراندختر دوسالهشهید کرمانکودک شهیدشعر ایرانیترانه فارسیمتن ادبی
پس از سه سال نگارش فیلمنامه صبح تازه گیلان مرا می کشد توسط دکتر بقایی به اتمام رسید.
به گزارش واحد خبر کارگروه صلح وسازش و به نقل از رسانه نو/ حجت بقایی پژوهشگر و فیلمنامه نویس در گفتگو با خبرنگار سینمایی ما گفت : چند سال است که وقتی ناراحت و یا عصبانی می شوم ، قلم دست گرفته و فیلمنامه "کارگردانی که نمی خواست اینجا بماند " را تکمیل می کنم ، ولی این فیلمنامه خیلی کار دارد . و نمی دانم اصلا به سرانجام برسد یا خیر ، ولی همین نوشتن آن باعث آرامتر شدنم می شود، و از طرفی موجب تولد قصه ها ، ترانه ها و یادداشتها و حتی طراحی گارگاههایی شده که به نام خودم یا با همراهی و مشاوره دوستان و اساتیدم منتشر شده و یا تولید شدند ، و امروز پس از حدود سه سال بالاخره فیلمنامه ای از دل آن با موضوع درد و رنجهای یکی از همکارانم را تمام کردم .
به گزارش خبرنگارما ، بقایی در ادامه افزود : مدتهاست به دو تن از همکارانم فکر می کنم به دلیل تشابه موقعیت خودم با ایشان در زمان انتقالم ، ناخودآگاه مرا به یاد ایشان می اندازد ، و همیشه برایم جالب است، که چه راحت برخی افراد موجب مرگ دیگران می شوند و بعد می خندند بدون هیچ ناراحتی به همین راحتی ! موضوع این فیلمنامه راجع به همکاری اجباری ، غیرقانونی و خارج از چارچوب بنده (حجت بقایی) با (( برنامه صبح تازه )) است ، بین سالهای ۱۳۹۲ تا زمان درگذشت یکی از همکاران .
حالا چه ارتباطی بین اینها است ، و چرا می گویم همکاری اجباری ، تمام اینها را به صورت داستانی در طول فیلمنامه به تصویر کشیدم ، حالا ممکن است برداشت شخصی باشد، تخیلی باشد ، واقعیت باشد ،و ممکن است دروغ باشد . این برمی گردد به مخاطبی که فیلمنامه را مطالعه می کند .
مخاطبین معمولا بر اساس موقعیت و جایگاه شخصی و تصوراتی که از سوژه ها دارند. راجع به فیلمنامه قضاوت می کنند . من برداشت خودم را از شرایطی که لمس کردم ، نوشته ام .
بقایی در مورد قصه فیلمنامه با اشاره به واقعی بودن قصه بیان داشت : در این فیلمنامه دو شخصیت اصلی وجود دارد ( البته با نامهای مستعار هرچند قصه را بخوانید تقریبا تمام دوستان متوجه واقعی بودن قصه خواهند شد ) ، نفر اول شخصی است که از تهران منتقل شده و پس از ماجراهایی برای برنامه ای به نام صبح تازه آفیش می شود ،
و علی رغم اینکه کارش نیست ((در قصه دلایل مشخص است،قضاوت با مخاطب است)) باید همکاری کند .
و شخص دوم فردی است که از واحد خبر بالاجبار به کتابخانه منتقل شده و این دو نفر در کتابخانه و در هنگام مطالعه باهم آشنا می شوند .
و در چند ملاقات اتفاقاتی می افتد که باهم دوست می شوند و کم کم همکاریشان شروع می شود تا اینکه ، ، ،
اتفاقی می افتد و ، ، ،
فیلمنامه را باید بخوانید ،
راستی دو تن از تهیه کنندگان برنامه مذکور با فاصله یکی دو سال از همدیگر بعد از مدتی فوت کردند ، که این هم در جای خودش جالب است ، در گوشه ای از فیلمنامه به صورت گذرا به آن اشاره می شود. راستش ترجیح می دهم راجع به کارگاهها و سمینارهایم وقت بگذارم ، این جور موضوعات برای تخلیه عصبانیتم از محیط اطرافم است ، و تقریبا یک نوع اعتراض است، که نمی توان برای عموم منتشر کرد، خودم به شخصه ترجیح می دهم مثبت بنویسم لیکن از سکوت مطلق بیزارم ، ظلمی می شود و بالاخره اینقدر حق داریم که کمی ناراحت شویم، خیلی جالب است برخی می گویند حتی حق نداری به خاطر اینکه حقت ضایع می شود ناراحت هم شوی !.
بقایی با اشاره به کارگاههایی که این روزها در حال طراحی و اجرا دارد می گوید : خوب در این کارگاهها در خدمت اساتیدم و با راهنماییهای ایشان زندگی و مدیریت را آموزش می دهیم و من از ایشان و از دانشپذیران یاد می گیرم ، ایده می گیرم و برای بهتر شدن تلاش می کنم ، و این فیلمنامه هم برشی از قصه زندگی در دنیای ماست ، دنیایی که همه ما در آن چه سخت و چه خوشبخت به زندگی مشغولیم .
این فیلمنامه نویس عضو جامعه بین المللی فیلمنامه نویسان در خاتمه گفت : من حرفهای خودم را در قالب نوشته هایم می زنم ، مثلا طرحهایی دارم برای بزرگداشت مرحوم (( استاد خشایار الوند )) ، (( استاد حسین پناهی )) ، (( استاد جعفربزرگی ))
و می خواهم شخصیتها و کاراکترهایی مشابه شان طراحی کنم البته هنوز خیلی کار دارد .
در صورت تولید و نهایی شدن کار صد در صد با مرتبطین هماهنگ کرده و از خانواده ایشان کسب اجازه خواهم کرد فعلا در حد طرح و ایده اولیه است ، انشالله فرصت شود ، تمام کنیم. صبح تازه برای من فرصتی فوق العاده است چون از آن ایده های فوق العاده ای می گیرم . هنوز تصمیم نگرفته ام که بیش از این برنامه را تبلیغ کنم ولی شاید گزارشات ویژه ای را برای این مجموعه در آینده تولید کنم چرا؟ چون هستم . همین و دلیل دیگری نمی خواهد ،خداوند فرصت داده از این فرصت باید بهره مند شویم وقتی می توانیم برای همدیگر کاری کنیم چرا نکنیم .این را گفتم که بدانید بنده منفی فکر نمی کنم.فقط شرایطی که با آن مواجهم گاهی حسم را خراب می کند که با تولید آن را اصلاح می کنم ، خوب چه می شود کرد این است جامعه اطراف ما .
دکتر بقایی در حاشیه این گفتگو به صورت اختصاصی به خبرنگارواحد خبر کارگروه صلح و سازش گفت : راستش من به شخصه هنرمند نیستم،ادعایش را هم ندارم لیکن با هنرمندان زندگی کرده ام و مسایل و زندگی ایشان را می بینم و می دانم و گفتن این موارد هم صرفا جنبه آموزشی دارد در پایان این گفتگو یک سئوال کوچلو می پرسم ، چرا نویسنده ای مانند "خشایار الوند" باید به آن صورت فوت کنند . یا استاد حسین پناهی در تنهایی با چنان وضعی فوت کنند ، و دهها یای دیگر . . . تمام سعی ام را می کنم و نمی خوام منفی بگم . ولی حقیقت ، یک رو دارد و برای این سئوالها هر کس جوابی دارد و من هم جوابی ، اما جواب من بماند برای خودم . می دانید افراد را که بشناسید قضاوتتان نسبت به اتفاقات کاملا فرق خواهد کرد . خوشا به حال دو گروه یکی کسانی که کسی را نمی شناسند و یکی گروهی که درد دیگران برایشان مهم نیست ، حالا من نوعی اگر این دو خصلت را داشتم اینقدر ترمز نمی کردم برای دقت در حال مردم . و به کار و زندگی مشغول بودم و بالا رفتن پله های ترقی ، در یکی از کارگاهها که قبلا شرکت کردم مربی کارگاه می گفت : دوستان پله های ترقی را که طی می کنید اگر حواستان این طرف و آن طرف باشد سقوط می کنید . یعنی هرکسی بارخودش ،مال خودش ،آتیش به انبار خودش، ولی من می گم حواستون به اطرافتون باشه ، دلی را نشکنید،پایی را له نکنید، اشکی درنیاورید، و خلاصه مسیری را که می روید کمی با دقت راه بروید پیشرفت عالیست ، پیشرفت خوب است ولی به چه قیمتی ؟
این فیلمنامه و قصه هایی مانند آن ممکن است هیچ وقت تولید نشوند ولی همین که صدای سکوت چند نفر را به گوش برخی برسانند کفایت می کند . این فیلمنامه ها صدای فریاد خاموش دردمندانی هستند که دردهایشان را با خود به دیار باقی بردند .
#صبح_تازه_گیلان_مرا_می_کشد
#فیلمساز_ایرانی
#فیلمنامه_نویس
#فیلمساز_فقید
#درددل_فیلمساز
#هنرمند
#اخبار_فیلمنامه
#خبرنگار_سینمایی
#کارگردان_ایرانی
#سناریست_ایرانی
#سکوت_هنرمند
برچسبها: فیلمنامهفیلمنامه ایرانیصبح تازه گیلان مرا می کشدفیلمساز ایرانیفیلمنامه نویسدرددل هنرمندکارگردان فقید
آکی کوریسماکی، بلا تار، کلر دنی، ریوسکه هاماگوچی، کیوشی کوروساوا، کریستین پتزولد، جیا ژانگکه، آپیچاتپونگ ویراستاکول و شماری از کارگردانهای سرشناس دیگر درخواست آتش بس در غزه را امضا کردند.
به گزارش واحد خبر کارگروه صلح و سازش به نقل از فارس / فیلم استیج نوشت: هرچند کسی فکر نمیکند که بیانیه گروهی هنرمند درباره وحشت غزه بتواند به این وحشت پایان دهد، اما همیشه نشاندهنده فشارهایی است که در تحمل نمیگنجد و آنچه که میتوان انجام داد. در عین حال میتوان گفت فیلمسازان بهعنوان ناظران جهان و رفتار انسان، بهویژه بر صلح تاکید دارند.
چندی پیش پدرو کاستا در مصاحبهای گفت: بسیار واضح است که دیگر نمیتوان این تصاویر را تحمل کرد. من نمیتوانم، من نمیتوانم، تصاویر دنیا برای من قابل تحمل نیست. من چشمهایم را میبندم و مطمئنم شما هم همین کار را میکنید. غیر قابل تحمل است.
چندی بعد آنتونی دود مانتل فیلمبردار بریتانیایی «زاغهنشین میلیونر» و برنده اسکار تاکید کرد: سخت است که فردی از این دنیا باشی، چه هنرمند یا هر چیز دیگر و جزئیاتی درباره این کشتار دستهجمعی را نبینی. تقریباً غیرممکن است که بدون احساس درد معده ببینی چه اتفاقی در حال رخ دادن است.
اکنون جمعی از هنرمندان با نوشتن یک نامه جمعی دیگر خواستار آتش بس فوری در غزه شدهاند. کلر دنی، ریوسکه هاماگوچی، کیوشی کوروساوا، کریستین پتزولد، آپیچاتپونگ ویراستاکول، جیا ژانگکه، کلر سیمون، ایرا ساکس و ویکتور اریس از جمله آنها هستند.
در بخشی از بیانیه آنها آمده است:
آنچه در حال حاضر در غزه در حال وقوع است، قتل عام شدیدی است که هزاران زن و کودک را میکشد و حداقل شرایط بقای یک ملت را از بین میبرد. ما خواستار توقف فوری بمباران غزه، ایجاد کریدورهای بشردوستانه و منابع مادی مورد درخواست همه سازمانهای بینالمللی و آزادی گروگانها هستیم.
برخی از امضاءکنندگان این لیست عبارتند از:
ناداو لاپید، پدرو کاستا، آکی کوریسماکی، وانگ بینگ، بلا تار، آپیچاتپونگ ویراستاکول، ویکتور اریس، رادو جود، عبدالرحمن سیساکو، ریوسکه هاماگوچی، والتر سالز، کلر دنی، رابرت گودیگویان، کیوشی کوروساوا، لوران کانته، کلر سایمون، سدریک کان، آندره تکینه، کورنلیو پورومبویو، جیا ژانگکه، مهامت صالح هارون، آناند پاتواردان، ایرا ساکس، نوبوهیرو سووا، آرتور هراری، فیلیپ فائوکن، پاتریشیا مازوی، کیوشی کوروساوا، ریتی پن، لاو دیاز، کریستین پتزولد، آرنو دوپالیر، حسن فهرانی، سیلوین جورج، کریم موساوی، جان جیانویتو، مارک کازنز، آدور گوپالاکریشنان، هیچم لاسری، الئونور وبر، لام لی، امیلی دلوز، بت گوردون، سیمون بیتتون، مارن آد، تان چویمویی، کلوتیلد کورائو، پارتو سن گوپتا، نیکلاس واکربارث، برونو بونتزولاکیس.
واحد خبر کارگروه صلح و سازش به نقل از رسانه نو / پتانسیلهای منطقهای چه از نظر طبیعت گردی و چه گردشگری مذهبی و چه گردشگری تاریخی منطقه کاشان را از سایر شهرها متمایز می کند و وجود بقاع متبرکه ای مانند مشهداردهال ، آقاعلی عباس(ع) و آقا هلال بن علی(ع) و سایر بقاع متبرکه بر اهمیت این منطقه می افزاید. برای جلب نظر و توجه گردشگران پیشنهادی کوچک برای کنفرانس بین المللی شهید اردهال داریم :
برای حمایت از طرح گردشگری؛ از مشهد اردهال تا مشهدالرضا متن گزارش را مطالعه فرمایید ...
پژوهشگر و شاعر گیلانی به مناسبت تدفین شهدای خوشنام در محوطه صداوسیمای مرکزگیلان مجموعه ادبی گفتگو با شقایق غریب را منتشر می کند.
به گزارش رسانه نو/ دکتر حجت بقایی در گفتگویی کوتاه با خبرنگاران گفت : این مجموعه را به عشق این خوشنامان نوشته و به ایشان تقدیم می کنم.
بقایی افزود : این مجموعه بیشتر یک درد دل با شهداست، شهدایی که خوشنامند و کسی آنها را نمی شناسد ، و مانند مولایشان غریبند .
ایشان در پایان با اشاره به کم بودن زمان آماده سازی مجموعه گفت: با توجه به کم بودن زمان ، انشالله تا از هفت شهدا تا چهلم به صورت سلسله وار این مجموعه را منتشر خواهیم کرد .
کارگاه آموزشی : لبخند به مفاسد اقتصادی
اعضای کارگروه صلح و سازش جهت هماهنگی و حضور در کارگاهها با روابط عمومی کارگروه در تهران و شهرستانها هماهنگ نمایید ...
برچسبها: کارگاه مدیریتکارگاه آموزشیمفاسداقتصادیدکترحجت بقایی
روش مدیریتی میرزا در دانشگاههای بین المللی درآسیا،اروپا وآفریقا مدیریت آموزش داده می شود
به بهانه سالروز شهادت میرزا کوچک جنگلی مدیر روابط عمومی موسسه بین المللی آرارتکاوران ویرا ، در گفتگو با خبرنگاران از آموزش روش مدیریتی میرزا در دانشگاههای مدیریت در آسیا ، آفریقا و آمریکای جنوبی خبر داد.
به گزارش واحد خبر کارگروه صلح و سازش و به نقل از روابط عمومی موسسه بین المللی آرازتکاوران ویرا ، دکتر حجت بقایی گفت : با حمایت و همکاری استادم دکتر علیرضاسلمانیان نوکابادی در حال آماده سازی جزوات و مقالاتی پیرامون روشهای مبارزاتی ایرانیان هستیم ، که در این مورد روش مبارزه میرزا کوچک جنگلی منحصر به فرد است، دکتر بقایی افزود : خوب طبعا ما اطلاعات کافی در این مورد نداریم و به همین دلیل با افراد متخصص در این مورد به گفتگو نشستیم و در منابع به دنبال شواهد و گردآوری مدارک بودیم که در این حین متوجه شدیم تا چند وقت پیش در برخی دانشگاههای اروپایی روش جنگی میرزا آموزش داده می شد.
بر همین اساس به اساتید پیشنهاد دادیم ما کار جدیدی انجام دهیم و به جای روش جنگ میرزا ، بیاییم و روی روش مدیریتی میرزا کار کنیم .
که خدا را شکر هیات علمی این مورد را پذیرفت .
و با پیگیریهای استاد گرانقدر دکتر علیرضاسلمانیان نوکابادی این روش مدیریتی به زودی در چند دانشگاه معتبر تدریس خواهد شد.
البته در ابتدا طرح ما به صورت آموزش کارگاهی خواهد بود و بعد از مشاهده بازخوردها و سنجش استقبال جامعه جهانی به صورت درس آکادمیک در رشته های مدیریت تدریس خواهد شد .
لازم به ذکر است , دکتر علیرضا سلمانیان نوکابادی به عنوان رییس و بنیانگذار با دانشگاه جهانی ورزش - به عنوان رییس بخش آسیایی دانشگاه بین المللی مدیریت و به عنوان رییس امور بین الملل با دانشگاه حقوق و مدیریت همکاری می کنند .
منبع : viracompany
برچسبها: سمینار کاربردی کارگاه آموزشی مدیریت میرزا کارگاه آموزشی مدیریت دکتر علیرضاسلمانیان نوکابادی آرازتکاوران ویرا حجت بقایی
کنفرانس بینالمللی روابطعمومی ایران، هفته اول اسفند 1402 در تهران برگزار میشود. این کنفرانس به بررسی آخرین روندها، تکنیکها و کاربردهای هوش مصنوعی مولد در روابطعمومی خواهد پرداخت.
به گزارش واحد خبر کارگروه بین المللی صلح و سازش و به نقل از روابط عمومی موسسه بین المللی آرازتکاوران ویرا ، این کنفرانس هفته اول اسفند 1402 در تهران برگزار میشود. این کنفرانس به بررسی آخرین روندها، تکنیکها و کاربردهای هوش مصنوعی مولد در روابطعمومی خواهد پرداخت.
هوش مصنوعی مولد یک نوع هوش مصنوعی است که میتواند محتوای خلاقانه جدیدی تولید کند، مانند متن، تصویر و ویدیو. ابزارهای هوش مصنوعی مولد بهسرعت به ابزاری محبوب برای روابطعمومی تبدیل شدهاند، زیرا میتوانند برای تولید محتوای جدید و جذاب برای مخاطبان استفاده شوند.
در این کنفرانس، متخصصان روابطعمومی و هوش مصنوعی گرد هم میآیند تا در مورد آینده ارتباطات بحث کنند.
کنفرانس با یک سخنرانی کلیدی در زمینه هوش مصنوعی و روابطعمومی آغاز خواهد شد. این سخنرانی کلیدی به آینده هوش مصنوعی و روابطعمومی و نحوه استفاده از هوش مصنوعی برای بهبود ارتباطات خواهد پرداخت.
کنفرانس شامل سخنرانیهای دیگر، کارگاهها، پانل بحث و سایر فعالیتها خواهد بود. سخنرانیها بر روی موضوعات مختلفی مانند آینده روابطعمومی در عصر هوش مصنوعی، کاربردهای هوش مصنوعی در روابطعمومی و چالشهای اخلاقی هوش مصنوعی تمرکز خواهند کرد. کارگاهها به شرکتکنندگان فرصت خواهند داد تا نحوه استفاده از هوش مصنوعی در روابطعمومی را یاد بگیرند. پانلهای بحث به شرکتکنندگان فرصت خواهند داد تا با متخصصان هوش مصنوعی و روابطعمومی در مورد آخرین روندها و چالشها بحث کنند.
ثبتنام برای کنفرانس از هماکنون آغاز شده است. برای اطلاعات بیشتر و ثبتنام، به وبسایت کنفرانس: https://kpri.ir مراجعه کنید.
این کنفرانس فرصتی عالی برای متخصصان روابطعمومی است تا در مورد آخرین روندها و کاربردهای هوش مصنوعی در روابطعمومی بیاموزند و با متخصصان دیگر در این زمینه شبکهسازی کنند.
منبع : روابط عمومی آرازتکاوران ویرا
برچسبها: هوش مصنوعی روابط عمومی کنفرانس بین المللی
رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان : با پیگیری اعضای شعبه ۱۲ شورای حل اختلاف دزفول، پرونده اختلاف مالی ۳۰ میلیارد ریالی با صلح و سازش پایان یافت.
به گزارش واحد خبر کارگروه صلح وسازش ، حجت الاسلام امانت بهبهانی گفت : این پرونده که به جهت اجرای حکم در دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان دزفول مطرح بود، برای ایجاد صلح وسازش به شورای حل اختلاف دزفول ارجاع و پس از هفت سال به همت اعضای این شورا به سازش منتهی شد.
وی ادامه داد: با جلب رضایت شاکی، از زندان رفتن بدهکار مالی این پرونده جلوگیری شد.
معاون قضایی رئیس کل دادگستری خوزستان گفت: شورای حل اختلاف استان به لحاظ برخورداری از اعضای پر تلاش و متعهد، ظرفیت بسیار خوبی در ایجاد صلح و سازش دارد و این امر ضمن تسریع در رسیدگی به دعاوی، منجر به کاهش موجودی پرونده در محاکم قضایی نیز میشود.
منبع : صداوسیما